Print

Japansk facelift

Japansk Facelifting er 100% naturligt ansigtsløft uden kirurgi og kemi.

Japansk Lifting afhjælper ansigtets ydre tegn på aldring, rynker, trist hud og poser under øjnene, med hurtigt resultat. Samtidig afbalancerer behandlingen kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

Japansk Lifting er en kombination af traditionel Japansk massageteknik, ansigtszoneterapi og lymfedrænage. Den opstrammer og stimulerer hudens muskeltonus, samtidig med at den afslapper spændte muskler og udglatter hudens linier.

Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Behandlingen er meget afstressende og man kan ofte se resultater efter 1. gang. Det anbefales at få 8 – 12 behandlinger indenfor et forløb på 3 mdr. for en mere varig effekt, og vedligeholde hver 8. uge efterfølgende.

Der behandles med 100% ren hybenrosekerneolie.

Mænd har også stor effekt af behandlingen, og får ofte hurtigere resultater pga hudens struktur.

Jeg vil gerne præcisere, at jeg har taget uddannelsen som Japansk Lifting terapeut hos Mette Brandt, instruktør for Lone Sorensen Barcelona, som er ophavsmand til denne behandling.

Japansk facelift

575,00 kr.
Book online her


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag Udekørsel / klinik lukket
  • Tirsdag 08:30 - 16:00
  • Onsdag Lukket
  • Torsdag 10:00 - 16.00 (16.00-20.00)
  • Fredag 10:00 - 18:00