Print

Bodydetox

Cosmo Body er en ny behandlingsteknik til b.la smertelindring, regulering af afgiftning, cellulitis,strækmærker, over- og undervægt. Se mere under behandling

Hvad er CosmoBody Detox?

Under en CosmoBody behandling får du ansigt og fodzoneterapi, hvor kroppen bliver penslet ind i en special creme. Behandlingens varighed er ca 90min.

Med behandlingen opnås der en stor fysisk og især psykisk balance, ved at påvirke kroppens kemiske proces.

Det lyder utroligt men sandt. Overvægt eller undervægt – har mange årsager fx. forkert kost, for lidt motion, sygdom, psykiske problemer, hormonelle problemer m.m. Uanset hvad årsagen er, så er alle kroppens kemiske funktioner involveret og vigtige stoffer er i ubalance. Serotonin, Dopamin og Noradrenalin er neurotransmitter, som har mange funktioner i kroppen. Hvis disse stoffer, som kroppen selv producerer er i ubalance, kan det medføre problemer som f.eks. psykiske problemer, sukker trang, søvnbesvær, væske i kroppen, dårlig humør, cellulitis(appelsinhud), over- eller under vægt.

Serotonin har indflydelse på kompulsiv spisningen ( bulimi), overspisning, trang til kulhydrater og sukker, Diabetes type 2, problemer med søvnmønster og nattespise. Serotonin er tillige involveret i følelser, humør, depression, OCD, temperaturregulering, sansning og ukontrolleret adfærd.

Dopamin har indflydelse på for stor appetit, fornemmelse af glæde ved at spise og/eller for lavt blodsukker. Social fobi, narkotika ( kokain & nikotin ) øger dopaminproduktionen. Dopamin er afgørende for en normal funktion af det centrale nervesystem. Mangel på dopamin kan medføre parkinsons, muskelkramper, rystelser og skrivekrampe samt ufrivillige bevægelser, især efter motion eller ved slutningen af dagen.

Noradrenalin har indflydelse på nervøs spisevægring, anoreksi og er involveret i kæmp og flygt reaktionen samt stress, vrede og aggression.

Hormonelle forstyrrelser Er årsag til cellulite, strækmærker og væskeophobning.

Vægtproblemer CosmoBody kan hjælpe dig med at fjerne sukker- trang, og behandlingen afhjælper cellulitis og har samtidig en slankende effekt.

Kroppen bliver smurt ind i en lækker creme imens du får ansigt og fod-zoneterapi.

Cremen, som anvendes under en CosmoBody behandling er oprindeligt udviklet som body lotion til cancerpatienter for at stimulere deres immunforsvar. Disse patienter kunne melde tilbage at de følte at cremen også fjernede appelsinhud, at deres hud blev strammet op og at deres lår og bagdel blev mindre. På baggrund af dette begyndte Lone sørensen, som har udviklet cremen, at forske i cremens egenskaber i en slankesammenhæng.
Indholder 100% naturlige olier.

Der findes en naturlig metode til at regulere kroppens kemi / neurotransmittere og hormonsystem

Med ansigtsrefleksterapi er det muligt at bringe kroppens kemi i balance.

Bodydetox

575,00 kr.
Book online her


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag Udekørsel / klinik lukket
  • Tirsdag 08:30 - 16:00
  • Onsdag Lukket
  • Torsdag 10:00 - 16.00 (16.00-20.00)
  • Fredag 10:00 - 18:00